Dé onafhankelijke energieadviseur

Giegaz Energie Services is een onafhankelijke energieadviseur voor de zakelijke markt. Het team bestaat uit John en Jan van Bijsterveldt. Met ruim 30 jaar kennis en ervaring van de energiebranche zag Giegaz in 2014 onder eigen noemer geheel onafhankelijk het levenslicht. Met een combinatie van technische en commerciële achtergrond bedienen we al 20 jaar bedrijven.    

Op een persoonlijke en deskundige wijze richten wij ons op het geheel ontzorgen van bedrijven met alles wat met energie te maken heeft. 

Wij helpen jouw bedrijf om direct te besparen op energiekosten, het energieverbruik terug te brengen en duurzame energievoorziening toe te passen. 

Giegaz als langdurige energiepartner

Giegaz streeft naar de meest gunstige situatie waarin zowel kosten als verbruik zo veel mogelijk gereduceerd worden. Hierin staan maatwerkadvies, een proactieve werkwijze en uitstekende samenwerking centraal. Dit vraagt om een klantgerichte aanpak. Hier ligt naast onze expertise dan ook onze kracht. 

Als langdurige energiepartner zijn wij een rechtstreeks aanspreekpunt voor alle adviezen en vragen omtrent het besparen op energie. Altijd persoonlijk, onafhankelijk en eerlijk. 

Met de expertise en deskundigheid van Giegaz Energie Services garanderen wij een besparing op energiekosten voor jouw bedrijf op zowel korte als lange termijn.  

Wij informeren je graag verder over onze werkwijze en mogelijkheden. Vrijblijvend kennis maken? Neem contact met ons op! 

Gezamenlijke inkoop electriciteit gas aanverwante zaken
Driessen review Giegaz
Driessen Autogroep
Enorme kennis van de energiemarkt, no-nonsense werkwijze, adequaat én proactief. Hierdoor hebben we de laatste jaren op de juiste momenten tegen zeer gunstige tarieven ingekocht.
Hof van Solms review Giegaz
Hof van Solms
Verstand van zaken, op het juiste moment het beste advies en begeleiding van het project. Ontzorgen noemen ze dat. Hoop nog vele jaren op deze wijze te kunnen samenwerken.
Wasco Holding BV
Alles is prima verzorgd, zaken worden adequaat opgepakt. Er is veel vakkennis en ervaring aanwezig rondom sturing en timing bij het regelen van onze leveringscontracten.
F.L. Liebregts BV
De energiemarkt is zeer bewegend, dankzij Giegaz voor ons een hele ontzorging betreffend vergelijk en inkoop. Zij voorzien ons van de meest gunstige energieprijzen en leveranciers.